Τελευταία Νέα
Games

Xbox Game Pass για υπολογιστή

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Microsoft προσφέρει εγγραφή μόνο με 1€ για την υπηρεσία Xbox Game Pass, η οποία απευθύνεται σε χρήστες με υπολογιστή χρησιμοποιώντας Windows 10.

Το Xbox Game Pass for PC είναι η υπηρεσία η οποία μπορείτε να παίξετε παιχνίδια της παιχνιδομηχανής Xbox στον υπολογιστή σας, χωρίς όμως να χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας το Xbox αλλά και ούτε τα ίδια τα παιχνίδια. Η προσφορά δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα ισχύει ακόμα αλλά όπως και να έχει είναι δέλεαρ το ένα ευρώ εγγραφής για ένα μήνα. Μετά τον πρώτο μήνα η μηνιαία χρέωση θα ανέρχεται στα 3,99 ευρώ. Η πληρωμή της υπηρεσίας γίνεται μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή μέσω PayPal και ισχύει για έναν υπολογιστή.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Το Xbox Game Pass for PC προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, ενώ νέοι τίτλοι προστίθενται συνεχώς. Είτε παίζετε παιχνίδια κονσόλας είτε παιχνίδια υπολογιστή είτε και τα δύο, υπάρχει ένα πρόγραμμα για εσάς.

Η εγγραφή γίνεται από αυτήν την διεύθυνση https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass και προϋποθέτει ο υπολογιστής να έχει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά:

Λειτουργικό σύστημαWindows 10 (απαιτείται έκδοση 1903 ή νεότερη για πολλά παιχνίδια)
ΕπεξεργαστήςIntel Core i5-8300H· AMD Ryzen 5 3550H
GPUNVIDIA GTX 1050· AMD Radeon RX 560
Μνήμη8 GB RAM, 3 GB VRAM
Αποθήκευση150GB
DirectX®DirectX 12 API
Οθόνη1080p

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr