Τελευταία Νέα
Facebook

To Facebook και η Λερναία Ύδρα

Pinterest LinkedIn Tumblr

Οι απόψεις των χρηστών του Facebook αρχίζουν εδώ και καιρό να διαφοροποιούνται. Πολλοί χρήστες παραπονιούνται για τις πολλές διαφημίσεις που εμφανίζονται κατά ριπάς και άλλοι παραπονιούνται για τις λίγες ενημερώσεις που εμφανίζονται από φίλους και γνωστούς.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Όσο αναφορά τις διαφημίσεις, χθες μπήκα στον πειρασμό να αρχίζω να σβήνω για σχεδόν 30 λεπτά. Επιλέγοντας κάποιες ρυθμίσεις σε μία διαφήμιση μπορείτε να επιλέξετε να μην την ξαναδείτε. Αλλά όσες και να σβήσετε εμφανίζονται άλλες τόσες όπως τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά παρατήρησα ότι ανά 3 ενημερώσεις από φίλους ή ιστοσελίδες που παρακολουθώ εμφανίζεται και μία διαφήμιση, το σύστημα 3-1 δηλαδή.

Το χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά ότι ο χρήστης του Facebook δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Κάποιες ρυθμίσεις για την εμφάνιση διαφημίσεων πέφτουν στο κενό όπως επίσης και γενικώς οι ρυθμίσεις για την ασφάλεια του χρήστη. Εν ολίγοις στις διαφημιστικές προτιμήσεις που θα βρείτε στις ρυθμίσεις/ρυθμίσεις απορρήτου δεν υπάρχει το αυτονόητο, η επιλογή “Δεν θέλω να βλέπω διαφημίσεις” αλλά οι ρυθμίσεις προσαρμόζονται μόνο για τις επιλογές των διαφημίσεων που θα εμφανίζονται με το ζόρι.

Summary

Το Facebook οφείλει να αλλάξει ρυθμίσεις και μυαλά αν θέλει να κρατήσει τους χρήστες.

 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr