Τελευταία Νέα
news

Το Skype προσθέτει προσαρμοσμένο φόντο στις βιντεοκλήσεις

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Skype, την έκδοση 8.59 η οποία είναι από τις σημαντικότερες μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με το changelog, είναι πλέον δυνατό να αντικαταστήσετε το φόντο που έχετε πίσω με οποιοδήποτε άλλο θέλετε.

Η αλλαγή φόντου σε βιντεοκλήσεις ήταν δυνατό μόνο στο Microsoft Teams και αυτό πριν μερικές εβδομάδες και η Microsoft προχώρησε και στην νέα έκδοση του Skype.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η νέα δυνατότητα του Skype είναι ότι δεν λειτουργεί στην έκδοση για Windows 10 αν κατεβάσετε την εφαρμογή από το Windows Store αλλά θα πρέπει να γίνει λήψη από την επίσημη ιστοσελίδα (https://www.skype.com/en/get-skype/)

Οδηγίες αλλαγής φόντου

  • Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί βίντεο ή κάντε κλικ στο μενού Περισσότερα .
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή εφέ φόντου .
  • Μπορείτε να θολώσετε το φόντο στο οποίο βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή ή να επιλέξετε μια εικόνα που προσθέσατε προηγουμένως ή να προσθέσετε μια νέα εικόνα για να προσαρμόσετε το εφέ φόντου σας.

Η ενημερωμένη έκδοση του Skype 8.59 ισχύει για Windows, MacOS και Linux. Και για τους χρήστες που δεν θέλουν να εγκαταστήσουν το Skype στον υπολογιστή τους μπορούν κάλλιστα να το χρησιμοποιήσουν μέσω οποιοδήποτε περιηγητή θέλουν μέσω της ιστοσελίδας https://web.skype.com/

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr

Απάντηση