Τελευταία Νέα
netflix

Netflix Premium account με 3 ευρώ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η ιστοσελίδα GamsGo προσφέρει premium συνδρομή για το Netflix με μόλις 3 ευρώ, όσο ένας καφές από κάποιο take away. Μη φοβάστε δεν πρόκειται για απάτη. Η ιδέα είναι απλή, πληρώνεται μόνο για το δικό σας προφίλ. Αν για παράδειγμα δεν έχετε με κάποιον να μοιράσετε τα έξοδα μιας premium συνδρομής και δεν έχετε χρήματα, τότε η προσφορά της GamsGo ακούγεται πολύ δελεαστική.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Αγοράζεται για έναν μήνα μία premium συνδρομή και όταν λήξει ο μήνας θα πρέπει να ξανα αγοράσετε μία καινούργια συνδρομή. Η πληρωμή γίνεται και μέσω paypal για την διασφάλιση της συναλλαγής. Στην ουσία κάποιος άλλος έχει αγοράσει για εσάς μία premium έκδοση των 5 ατόμων και εσείς θα πληρώσετε για το ένα προφίλ από τα πέντε. Θα σας σταλεί στο email που θα δηλώσετε το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης καθώς και λεπτομέρειες για ποιο προφίλ θα είναι το δικός σας, το οποίο θα πρέπει να κλειδώσετε. Η προσφορά ισχύει, όπως λένε, για μία συσκευή.

Εκτός από το Netflix, η GamsGo προσφέρει μοιρασιά συνδρομής για το Spotify με 1,59 δολάρια τον μήνα και YouTube Music με 1,99 δολάρια τον μήνα.

Summary

 

 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr