Τελευταία Νέα
Edge

Αλλάξτε την μηχανή αναζήτησης στον Microsoft Edge

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ο νέος Microsoft Edge βασισμένος στου ανοιχτού κώδικα Chronium, έχει ως προεπιλογή μηχανή αναζήτησης τον Bing. Πως γίνεται να τον αλλάξουμε;

Μερικοί ως πολλοί μπορώ να πω, έχουν ως προεπιλογή στον Chrome την Google ως μηχανή αναζήτησης και αυτό είναι που δύσκολα αλλάζει. Γι’ αυτό πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή! Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Πρώτον, ανοίξτε τον Microsoft Edge και πληκτρολογήστε edge://settings/privacy . Δεύτερον, επιλέξτε από την αριστερά πλευρά την επιλογή “Προσωπικά δεδομένα και υπηρεσίες”, περιηγηθείτε πιο κάτω και επιλέξτε στο τέλος όπου αναφέρει “Γραμμή Διευθύνσεων”.

Τρίτον, στην επιλογή “Μηχανισμός αναζήτησης που χρησιμοποιείται στη γραμμή διευθύνσεων” θα παρατηρήσετε ότι έχει ως προεπιλογή την μηχανή αναζήτησης Bing.

Κάντε κλικ στο πεδίο “Bing (Προτεινόμενο, προεπιλογή)” και επιλέξτε την μηχανή αναζήτησης που σας αρέσκεστε (Google, Yahoo, DuckDuckGo).

Τέλος, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, είστε έτοιμοι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να αναζητήσετε κάτι, τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν από την μηχανή αναζήτησης που έχετε επιλέξει.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr