Τελευταία Νέα
Messenger

Νέα δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων στο Messenger

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το Facebook παρουσιάζει την νέα δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων στο Messenger (Messenger Rooms), στο WhatsApp, στο Instagram (Instagram Direct) και στο Portal.

Να θυμίσουμε ότι η αυξημένη ζήτηση για ομαδικές βιντεοκλήσεις λόγω lockdown, έφερε προγράμματα στο προσκήνιο που δεν γνωρίζαμε, όπως την εφαρμογή Zoom ή την αντίστοιχη της εταιρίας Cisco, την Webex. Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook. Έτσι, το Facebook δημιούργησε την νέα δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων μέσω της εφαρμογής Messenger. Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία ομαδική βιντεοκλήση στο Messenger.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Η νέα αυτή δυνατότητα διατίθεται δωρεάν για τους χρήστες, ενώ τα “δωμάτια” μπορούν να φιλοξενήσουν έως 50 άτομα χωρίς χρονικό περιορισμό σε αντίθεση με την εφαρμογή Zoom που είναι έως 40 λεπτά στο δωρεάν πακέτο συνδρομής.

Όταν δημιουργείτε ένα δωμάτιο, επιλέγετε ποιος μπορεί να δει και να συμμετάσχει σε αυτό. Μπορείτε να αφαιρέσετε άτομα ή να κλειδώσετε το δωμάτιο για να μην μπορεί να εισέλθει κανένας άλλος.

Το Messenger Rooms κυκλοφορεί σε ορισμένες χώρες και θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο τις επόμενες εβδομάδες. Στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η νέα δωρεάν υπηρεσία χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή χρονική έναρξη αυτής.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr