Τελευταία Νέα
news

Lenovo LP1 ακουστικά Bluetooth

Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα ακουστικά Bluetooth είναι πλέον πολύ διαδεδομένα με αποτέλεσμα οι εταιρίες κατασκευής να ρίχνουν τις τιμές. Μία καλή πρόταση για ασύρματα ακουστικά σύνδεσης bluetooth είναι τα Lenovo LP1.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Εκτός από την φθηνή τους τιμή που κυμαίνεται περίπου στα 15 ευρώ από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το aliexpress, η ποιότητα στον ήχο είναι πολύ καλή σε σχέση με το κόστος.

Στην συσκευασία θα βρείτε εκτός από το εγχειρίδιο χρήσης που είναι στα αγγλικά, ένα καλώδιο φόρτισης usb type C μικρού μήκους (ούτε μισό μέτρο) και την θήκη των 300mAh όπου μέσα βρίσκονται τα ακουστικά της Lenovo.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρονται ότι η διάρκεια μπαταρίας χρήσης για μουσική και ομιλίας είναι στις 12 ώρες, η βάση τους φορτίζει σε 1,5 ώρα. Είναι τεχνολογίας Bluetooth 5.0, από την στιγμή που θα τα βγάλετε από την θήκη συνδέονται αυτόματα και μπορείτε άμεσα να μιλήσετε, έχουν λειτουργία για αυξομείωση έντασης, επόμενου και προηγούμενου τραγουδιού και έναρξη του Google Assisant. Όλα τα παραπάνω γίνονται με την επαφή στον ακουστικό.

Τα Lenovo LP1 έχουν πιστοποίηση αδιάβροχης προστασίας IPX4, Stereo Surround ήχο, μπορεί να λειτουργήσει το ένα από τα δύο ακουστικά ή και τα δύο ακουστικά με stereo ήχο, έχουν καταπληκτικό μπάσο και λειτουργία Noise Reduction.

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε στα 27 ευρώ ενώ στο Aliexpress στα 15 ευρώ.

Summary

Τα Lenovo LP1 σε σχέση με τα LP1s είναι πολύ καλύτερα και αξίζει να υπάρχουν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας ή στον απογευματινό σας περίπατο. 

 
 
 
 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr