Τελευταία Νέα
Apple

Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του iPhone SE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το προσιτό iPhone SE, με μόλις 4,7 ίντσες οθόνη, ανακοινώθηκε επίσημα και βγήκε στις αγορές.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone SE ξεχωρίζει ο επεξεργαστής A13 Bionic 3ης γενιάς Neural Engine όπου μπορεί να επεξεργαστεί βίντεο αλλά και να κάνει εγγραφεί σε ανάλυση 4K. Η πίσω κάμερα με λειτουργία SmartHDR του iPhone SE είναι ανάλυσης μόλις 12MP όπου μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 24,30 ή 60fps. Εκτός από την εγγραφή σε 4K υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε slow motion σε ανάλυση 1080p στα 120fps ή στα 240fps.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Επιπροσθέτως, στο iPhone SE υπάρχει το κλασικό Home Button που έχουμε συνηθίσει σε παλαιότερα μοντέλα της Apple, με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Το iPhone SE μπορεί να μην έχει δυνατότητα για κάλυψη δικτύου 5G αλλά έχει δυνατότητα κάλυψης δικτύου Gigabit-class LTE with 2×2 MIMO (Multiple Input, Multiple Output) and LAA (Licensed Assisted Access), το οποίο είναι εξίσου γρήγορο αλλά όχι τόσο όσο το 5G, αρκεί βέβαια να υπάρχει το αντίστοιχο δίκτυο.

iPhone SE

Η τιμή του iPhone SE υπολογίζεται στα 399 δολάρια για το κινητό με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, στα 449 δολάρια με αποθηκευτικό χώρο στα 128GB και στα 549 δολάρια με αποθηκευτικό χώρο 256GB.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr