Τελευταία Νέα
Laptop

Laptop Huawei MateBook D15

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η αξιόλογη πρόταση της Huawei για laptop ακούει στο όνομα MateBook D15. Ένας φορητός υπολογιστής με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Το νέο Huawei MateBook D15 ζυγίζει μόλις 1,53 κιλά και έχει πάχος 16,9 χιλιοστά, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό όσο αναφορά την φορητότητά του. Η οθόνη του είναι 15,6 ίντσες Fullview με ελάχιστα bezels στα 3/4 (περίπου αναλογία συσκευής – οθόνης στο 87%). ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, με τεχνολογία IPS,

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Huawei MateBook D15

Ο επεξεργαστής του Huawei MateBook D15 είναι ο τετραπύρηνος Ryzen 5 3500U, με χρονισμό στα 2.1GHz και έως τα 3.7GHz αναλόγως τις απαιτήσεις και τον συνοδεύει 8GB DDR4 μνήμη RAM, σκληρός δίσκος SSD με 256GB αποθηκευτικό χώρο, κάρτα γραφικών Radeon Vega 8, μπαταρία τεράστιας χωρητικότητας 43Wh η οποία με τον 65W φορτιστή θα μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία στο 53% σε μόλις 30 λεπτά.

MateBook D15

Τα πλεονεκτήματα του MateBook D15 συγκαταλέγεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο button τροφοδοσίας ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να ενεργοποιήσετε το laptop μόνο εσείς και κανένας άλλος.

MateBook D15

Εκτός όμως από τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει το Huawei laptop αυτό που ξεχωρίζει είναι η ενσωματωμένη pop-up κάμερα που βρίσκεται στο πληκτρολόγιο. Η πρωτοποριακή κάμερα βρίσκεται διακριτικά στο πληκτρολόγιο και με ένα πάτημα εμφανίζεται.

Φυσικά δεν λείπει το λειτουργικό σύστημα που δεν είναι άλλο από τα Windows 10 Home.

  • Huawei MateBook D15
4.5

Περίληψη

Το Huawei MateBook D15 είναι άκρως ποιοτικό, ισχυρό αλλά σίγουρα θα θέλαμε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr