Τελευταία Νέα
Gmail

Gmail και BIMI, η τελευταία τεχνολογία στον έλεγχο ταυτότητας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το BIMI είναι μια νέα μέθοδος αναγνώρισης επωνυμίας και ελέγχου ταυτότητας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γιατί έχει σημασία; Είναι η πρώτη μέθοδος αναγνώρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι ορατή στον τελικό χρήστη.

Από την ύπαρξη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρειαζόμασταν έναν τρόπο να προσδιορίσουμε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πλαστά και ποια είναι πραγματικά. Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αποδείξει κάποιος την ταυτότητά του όταν στέλνει ένα email. Σκεφτείτε το BIMI ( Brand Indicators for Message Identification ) ως ταυτότητα που χρειάζεται για να αποδείξει ότι είναι αυτός που είναι. Αλλά υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν στην διαδικασία να εκδώσουν μία πλαστή ταυτότητα για να διαπράξουν απάτη.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Έτσι το BIMI συνδέει τους εμπόρους με τους χρήστες χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι το email είναι πλαστό. Πόσες φορές έχετε παραλάβει ένα email που λέει ότι είναι από κάποια τράπεζα και σας ζητάει να συνδεθείτε σε κάποια ιστοσελίδα για να σας πάρουν τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού σας; Η τεχνολογία BIMI συμβάλλει στη γεφύρωση αυτού του χάσματος και στη μείωση των μηνυμάτων spam, δίνοντας στους εμπόρους έναν λόγο για να το εφαρμόσουν.

> Πώς λειτουργεί το BIMI;


Το BIMI είναι ένας άλλος τύπος εγγραφής κειμένου. Το όφελος της BIMI δεν θα βοηθήσει μόνο την προβολή και να δείξει το λογότυπο μιας μάρκας, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένο για την καταπολέμηση ψεύτικων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέματα παράδοσης. Με λίγα λόγια, το BIMI σας επιτρέπει να οικοδομήσουμε καλή εμπιστοσύνη με τους συνδρομητές.

Η ενεργοποίηση του BIMI δεν συμπληρώνει αμέσως το λογότυπό σας. Παίρνει κάποιο χρόνο για να αρπάξει το λογότυπό σας, και θα το εφαρμόσει μόνο μόλις βλέπει ότι έχετε έναν καλό τομέα και τη φήμη IP (που μπορεί να πάρει το χρόνο).

Το αρχείο κειμένου BIMI καταπολεμά δόλια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή έχει την ακριβή θέση του λογότυπου (το οποίο είναι απίστευτα δύσκολο να είναι ψεύτικο) και η μορφή που πρέπει να είναι ένα . αρχείο SVG.

Το BIMI μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Η Google αναπτύσσει την υποστήριξή της για το πρότυπο BIMI πιλοτικά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρίν από περίπου ένα μήνα, υπενθυμίζεται ότι εκατομμύρια χρήστες του Gmail διαμαρτυρήθηκαν για σοβαρά προβλήματα. Οι χρήστες ανέφεραν ότι ο ενσωματωμένος Mail client των Windows 10 διαγράφει τα email τους ή / και τα στέλνει αυτόματα στα spam.

Ο απώτερος στόχος της Google είναι να κάνει την εφαρμογή του Gmail, μία ολοκληρωμένη λύση παραγωγικότητας, η οποία να προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητα του κάθε χρήστη.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr