Τελευταία Νέα
Software

ClipClip

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το ClipClip είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης του πρόχειρου, δηλαδή διαχειρίζεται ότι αντιγράφεται με την απλή διαδικασία “Copy” (αντιγραφή).

Αν δουλεύεται αρκετά με τον υπολογιστή σας και η δουλειά είναι δουλειά γραφείου, τότε δεν υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα από την χρήση ενός clipboard manager. Ειδικά το ClipClip προχωράει όλη τη διαδικασία ένα βήμα παραπέρα διευκολύνοντας τον απλό χρήστη.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Το ClipClip καθιστά δυνατή την αντιγραφή πολλών κειμένων, εικόνων ή αρχείων στο πρόχειρο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε ή να αναζητήσετε αυτά τα τελευταία βίντεο ή να τα μετατρέψετε σε αποθηκευμένα κλιπ, ώστε να μπορείτε να αντιστοιχίσετε έναν τίτλο και να τα οργανώσετε σε φακέλους που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα.

Πατώντας CTRL + SHIFT + V, μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλα τα προηγούμενα κλιπ σας, ώστε να μπορείτε να επικολλήσετε χωρίς να χάσετε την προσοχή σας σε αυτό που δουλεύατε.

4.5

Περίληψη

Αν δουλεύετε πολύ το copy-paste, το ClipClip θα σας λύσει τα χέρια. Είναι ένας ελαφρύς Clipboard manager που δεν επιβαρύνει τον υπολογιστή σας. 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr

Comments are closed.