Τελευταία Νέα
Apple

Τα νέα ακουστικά StudioPods της Apple

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Apple θα παρουσιάσει ένα νέο ζευγάρι ακουστικών στο κοντινό μέλλον. Η ονομασία αυτών μπορεί να είναι StudioPods και θα δούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα σχετικά με τα νέα ακουστικά, ακόμη και με την ονομασία αυτών αν και υπάρχουν πολλές προτάσεις στο τραπέζι όπως StudioPods, SoundPods και AudioPods.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Προφανώς έχουμε να κάνουμε με εικασίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple ετοιμάζει κάτι σχετικό. Ένα σενάριο υποδηλώνει ότι η Apple θα ανακοινώσει τα νέα ακουστικά είτε είναι με καλώδιο είτε είναι χωρίς καλώδιο δηλαδή τύπου airpods στην διεθνή έκθεση WWDC (αν και εφόσον γίνει φέτος). Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι αυτό της τιμής, πόσο θα κοστίζουν τα νέα StudioPods. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με προβλέψεις οι οποίες υπολογίζουν ότι θα κοστίζουν περίπου στα 399 δολάρια.

Όσο για τα χαρακτηριστικά οι πιο πιθανές δυνατότητες που θα μπορούν να έχουν είναι οι εξής:

  • Ακύρωση και απομόνωση θορύβου
  • Ασύρματη φόρτιση
  • Λειτουργία ζεύξης όπως με τα airpods
  • Έλεγχος χειρονομίας
  • H1 chip όπως στα AirPods για χρήση της Siri

Πέραν από τις πιθανές ονομασίες που θα έχουν τα νέα ακουστικά της Apple, αναμένουμε με μεγάλη αγωνία καθώς η Apple έχει εξαγοράσει το 2014 την εταιρία Beats Radio και περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr