Τελευταία Νέα
netflix

3 πρόσθετα για να απογειώσετε το Netflix

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το Netflix στο σύνολό του δεν προσφέρει πολλές λειτουργίες αλλά οι προγραμματιστές ευτυχώς διαθέτουν αρκετή φαντασία και προσφέρουν δωρέαν αρκετά extensions. Για την ακρίβεια το Chrome Store προσφέρει δεκάδες πρόσθετα για το Netflix αλλά σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στα 3 καλύτερα τα οποία δουλεύουν μόνο στον Chrome για υπολογιστή ή laptop.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Netflix Party

Το συγκεντρωμένο πρόσθετο προσφέρει συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με χιλιάδες άλλους χρήστες του Netflix. Μπορείτε να βρείτε ανάλογα τα γούστα σας να μπείτε σε διάφορα rooms για να συνομιλήσετε με άλλους και να εκφράσετε την γνώμη σας σχετικά με το σήριαλ ή την ταινία που παρακολουθείτε.

Netflix Plus

Με το Netflix Plus μπορείτε να δείτε την βαθμολογία που υπάρχει στο IMDB όπως επίσης και το τρέιλερ από το Youtube. Η αξιολόγηση του IMDB θα εμφανίζεται σε σήριαλ ή ταινίες κάτω από το τίτλο, έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέξετε σοφότερα.

Reveal for Netflix

Στο netflix υπάρχουν αρκετές κατηγορίες και ταινίες οι οποίες δεν είναι εμφανής σε όλους. Με το Reveal Netflix θα μπορείτε να αναζητήσετε χιλιάδες κρυφές κατηγορίες και ειδικότερα ανά είδος, θέμα, ηθοποιό και άλλα.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr