Τελευταία Νέα
Chrome

Χρησιμοποιήστε το Instagram από τον περιηγητή για να ανεβάσετε φωτογραφίες

Pinterest LinkedIn Tumblr

Όπως είναι γνωστό, το Instagram ξεδιπλώνει όλες τις λειτουργίες του όταν είναι εγκατεστημένο στο κινητό. Για να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο από τον υπολογιστή τα πράγματα τότε περιπλέκονται.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Πως θα ανεβάσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή στο Instagram θα έπρεπε να ήταν ο τίτλος του άρθρου. Γιατί όμως δεν μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή στο Instagram; Γιατί πολύ απλά το Instagram δεν έχει ακόμα αυτήν την δυνατότητα όσο αναφορά την περιήγηση του Instagram από υπολογιστή ή laptop. Για να γίνει αυτό δηλαδή ο χρήστης να ανεβάσει φωτογραφίες ή βίντεο από τα Windows στο Instagram θα πρέπει πρώτον να έχει εγκατεστημένο τον Google Chrome και δεύτερον να έχει εγκατεστημένο την προέκταση (extension) Desktopify.

Η επέκταση Desktopify δίνει την επιλογή στον χρήστη να έχει την δυνατότητα να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο στον πρσοωπικό του λογαριασμό του στο Instagram. Η εγκατάσταση είναι απλή αρκεί να επισκεφτείτε το κάτωθι link, να κάνετε κλικ στην Εγκατάσταση και να κάνετε ύστερα κλικ στο εικονίδιο επάνω δεξιά που μόλις δημιουργήθηκε με το γράμμα D. Η συνέχεια είναι γνωστή, δίνεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό για να εισέλθετε.

https://chrome.google.com/webstore/detail/desktopify/nlhjgcligpbnjphflfdbmabbmjidnmek/related

Το Desktopify δεν σταμάτει όμως μόνο εκεί αλλά έχει και άλλες δυνατότητες, μπορείτε να κατεβάσετε όποια φωτογραφία ή βίντεο θέλετε, τα δε βίντεο σε μορφή mp4 και τις φωτογραφίες σε μορφή jpeg.

Summary

 

 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr