Τελευταία Νέα
Apple

Το iOS 14 είναι πλέον διαθέσιμο

Pinterest LinkedIn Tumblr

Και περιμένουμε πως και πως για τα πρώτα προβλήματα που θα εμφανιστούν! Η Apple σταθερή στις αξίες της όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, δίνει στους χρήστες των κινητών iPhone μία βελτιωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Επανασχεδιασμός της αρχικής οθόνης

Στο νέο iOS 14 προστέθηκαν νέα widgets για περισσότερες πληροφορίες όπου μπορεί ο χρήστης να δει με μια ματιά στην αρχική οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια έξυπνη στοίβα γραφικών στοιχείων η οποία χρησιμοποιεί πληροφορίες για να εμφανίζονται με βάση το χρόνο.

Εισερχόμενες κλήσεις με λειτουργία Picture-inPicture

Στις εισερχόμενες κλήσεις FaceTime αλλά και στις τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και στις αλληλεπιδράσεις με την Siri θα υπάρχει η δυνατότητα της λειτουργίας picture-in-picture, δηλαδή οι χρήστες θα μπορούν πλέον αν παρακολουθούν ένα βίντεο να λάβουν μια κλήση και να χρησιμοποιούν μια άλλη εφαρμογή.

An incoming phone call displayed compactly onscreen on iPhone 11 Pro.

Ανανεωμένα μηνύματα

Οι χρήστες θα μπορούν να καρφιτσώσουν τις συνομιλίες τους στην κορυφή της λίστας μηνυμάτων και να προσαρμόσουν περαιτέρω τις συνομιλίες με τη ρύθμιση μιας ομαδικής φωτογραφίας χρησιμοποιώντας μια εικόνα ή ένα emoji. Οι νέες επιλογές Memoji στα μηνύματα είναι ακόμα πιο περιεκτικές και ποικίλες με επιπλέον χαρακτηριστικά προσώπου όπως χτενίσματα και πολλά άλλα.

Favorite conversations in Messages in iOS 14 displayed on iPhone 11 Pro.

Περισσότερη διαφάνεια και έλεγχος των εφαρμογών

Ένα κύριο ζήτημα αυτό των αδειών στις εφαρμογές θέλει να δώσει ένα τέλος η αναβάθμιση iOS14 καθώς τώρα οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν να δηλώσουν την κατά προσέγγιση τοποθεσία τους και όχι την ακριβή τους τοποθεσία.

The new App Privacy page in the App Store on iPhone 11 Pro.

YouTube iOS 14 Official Review

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr