Τελευταία Νέα
Google

Το Google Meet σύντομα θα είναι δωρεάν για οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό Gmail

Pinterest LinkedIn Tumblr

Σύντομα θα έχετε πρόσβαση στο Google Meet δωρεάν, ακόμη και αν δεν είστε πελάτης του G Suite. Από τις αρχές Μαΐου, θα μπορείτε να εγγραφείτε στο Meet εφόσον έχετε λογαριασμό Gmail. Μερικές από τις δυνατότητες που μπορείτε να απολαύσετε περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας και φιλοξενίας συναντήσεων με έως 100 συμμετέχοντες μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Meet ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS ή Android.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Θα μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε και να συμμετάσχετε σε συναντήσεις απευθείας από το Ημερολόγιο Google, να χρησιμοποιήσετε υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο και να εμφανίσετε μια διευρυμένη διάταξη προβολής πλακιδίων . Οι δωρεάν συναντήσεις λογαριασμού θα περιορίζονται σε 60 λεπτά ανά περίοδο λειτουργίας, αλλά η Google δεν θα εφαρμόσει αυτόν τον κανόνα μόνο μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς σας όσο χρόνο χρειάζεστε για διασκέψεις εργασίας από το σπίτι. Ο τεχνολογικός γίγαντας λέει ότι θα επεκτείνει σταδιακά τη διαθεσιμότητα του Meet, οπότε ενδέχεται να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε την ίδια ώρα με όλους τους άλλους. Για να λάβετε μια ειδοποίηση μόλις αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε, απλώς εγγραφείτε για ενημερώσεις σε αυτήν τη σελίδα .

Η Google έχει ήδη κάνει τις premium δυνατότητες της υπηρεσίας δωρεάν πρόσβασης για πελάτες του G Suite έως τις 30 Σεπτεμβρίου . Και σε αντίθεση με τους δωρεάν χρήστες, οι πελάτες του G Suite μπορούν να έχουν έως 250 συμμετέχοντες σε μια κλήση, μπορούν να μεταδώσουν ζωντανή ροή έως και 100.000 θεατές και μπορούν να εγγράψουν και να αποθηκεύσουν κλήσεις. Ωστόσο, η δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία βιντεοδιάσκεψης ακούγεται χρήσιμο τώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν από το σπίτι, ειδικά αφού η Google παρουσίασε μια διάταξη τύπου γκαλερί για να την καταστήσει πιο βιώσιμη εναλλακτική λύση για το Zoom.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr