Τελευταία Νέα
Apple

Τι θα δούμε στο “Time Flies” event της Apple

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η εκδήλωση της Apple με την κωδική ονομασία “Time Flies” θα λάβει χώρα στο Cupertino της Καλιφόρνιας σήμερα 15 Σεπτεμβρίου. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε τι ακριβώς η Apple θα παρουσιάσει στην ειδική ιστοσελίδα της.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Σύμφωνα με διάφορες φήμες αυτό που δεν θα δούμε είναι μάλλον το νέο iPhone 12. Η Apple κρατάει τις επιφυλάξεις της λόγω της πανδημίας και αυτό φαίνεται από τα καταστήματα λιανικής που κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Η παγκόσμια οικονομική ύφεση επηρέασε ακόμα και την Apple και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διαφορετική στρατηγική της εταιρίας.

Εκτός από τα γενικά πλάνα της Apple θα πρέπει να σταθούμε και στα λεγόμενα του Luca Maestri (CFO) όπου αναφέρει στο twitter “όπως γνωρίζετε, πέρυσι ξεκινήσαμε να πουλάμε νέα iPhone τον Σεπτέμβριο, φέτος προβλέπουμε την προσφορά να είναι διαθέσιμη λίγες εβδομάδες αργότερα”.

Άρα τι μπορούμε να περιμένουμε από το συγκεκριμένο event; Μάλλον ένα ακόμα Apple Watch. Το ανανεωμένο λειτουργικό του (watchOS 7) θα προσφέρει ανίχνευση πλυσίματος χεριών, προπόνηση χορού και λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου. Όλα τα παραπάνω δεν περιορίζονται μόνο στους νέους κατόχους του νέου Apple Watch 6 αλλά και στους προκατόχους των Apple Watch 3,4 και 5.

Εκτός από το smartwatch η Apple θα παρουσιάσει και το νέο Apple iPad όπου η εταιρία έχει ρίξει αρκετό βάρος προσπαθώντας να μας πείσει ότι ένα iPad μπορεί να αντικαταστήσει το laptop μας! Οι φήμες αναφέρουν το νέο iPad να έχει οθόνη 11 ιντσών τεχνολογίας Liquid Retina και υποδοχή USC type C.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr

Απάντηση