Τελευταία Νέα
Antivirus

Τι είναι το Bitdefender Box και γιατί να το αγοράσετε

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ο νέος τρόπος για να ασφαλίσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές που συνδέονται στο Internet είναι το Bitdefender Box. Απλό, εύχρηστο και πρωπαντός ασφαλές.

Πως λειτουργεί το Bitdefender Box

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Με το Bitdefender Box μπορείτε να ασφαλίσετε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Internet ακόμα και αυτές που δεν μπορούν να μολυνθούν. Με το Bitdefender Box θα αποκλείσετε την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού, δεν θα σας κλέψουν κωδικούς πρόσβασης, θα γλυτώσετε από επιθέσεις χάκερ. Περιλαμβάνει υπηρεσία VPN για επιπλέον προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Είναι η καλύτερη λύση για το σπίτι και για όλη την οικογένεια αν εργάζεσται από το σπίτι ή τα παιδιά σας σπουδάζουν με online μαθήματα γιατί διασφαλίζεται το wifi σας και παραμένει ασφαλές.

Με την δωρεάν εφαρμογή για κινητά έχετε τον πλήρη έλεγχο του Bitdefender Box. Μπορείτε να δείτε ανα πάσα στιγμή τις συσκευές που προστατεύεται, να ρυθμίσετε το Bitdefender Box, να ενημερωθείτε σε real time αν κάποιος προσπαθεί να μπει στον υπολογιστή σας και πολλά άλλα.

Η συσκευή συνδέεται άμεσα στο modem-router με ένα καλώδιο δικτύου και αφού το συνδέσεται και έχετε κατεβάσει την εφαρμογή για το κινητό σας μπορείτε να διαχειριστείτε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η εν λόγω συσκευή δεν διατίθεται στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να την παραγγείλετε από το διαδίκτυο εδώ.

Summary

 

 
 
 
 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr