Τελευταία Νέα

Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης

Μπαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα ή υποβάλλοντας φόρμες σε αυτήν, συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης, και δίνεις τη συγκατάθεσή σου για τη συλλογή και χρήση των δεδομένων που παρέχεις. Αν δε συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Χρήσης, σε παρακαλούμε μην επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα σελίδα μας υπηρεσίες μας και μη χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Σε περίπτωση που κάνουμε σημαντικές αλλαγές στους κανόνες που διέπουν αυτή την ιστοσελίδα ή τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα, θα προσθέσουμε σε αυτή μια εμφανή ειδοποίηση. Αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα μετά την ανάρτηση αλλαγών στην Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης, σημαίνει ότι αποδέχεσαι και συμφωνείς με τις αλλαγές αυτές. Σου συνιστούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεσαι αυτή τη σελίδα και να την ξαναδιαβάζεις.

Αυτές οι πολιτικές ισχύουν για όλους όσους χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα παγκοσμίως.

Αν έχεις απορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, τα προσωπικά σου δεδομένα ή τις πρακτικές αυτής της ιστοσελίδας, στείλε μας email.

Πολιτική Απορρήτου

Το pcnews.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτική σου ζωή στο Διαδίκτυο. Ο διαχειριστής αντιμετωπίζει την ιδιωτική σου ζωή όπως και τη δική του. Όταν χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνείς μαζί μας, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα σου, ώστε να εξυπηρετούμε καλύτερα τόσο εσένα όσο και την αποστολή του pcnews.gr .

Συντάξαμε την Πολιτική Απορρήτου, για να σε ενημερώσουμε πώς χειριζόμαστε αυτά τα δεδομένα (π.χ. το όνομά σου, τα στοιχεία επικοινωνίας σου και τυχόν ζητήματα ουσιώδη για εσένα) και για να σου παρουσιάσουμε τη σημαντική δουλειά που κάνουμε για να παραμένουν ασφαλή και απόρρητα. Σου συνιστούμε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να διαβάσεις την πολιτική.

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σου

Το pcnews.gr είναι ένα τεχνολογικό blog που σκοπό έχει την ενημέρωση των χρηστών. Για να συνεχίσουμε την ευημερία, την εξάπλωση και την αποτελεσματικότητα του blog μας, συλλέγουμε δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο αποδοτικά.

Ποια δεδομένα σου συλλέγουμε

 • Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα που μας παρέχεις όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μέσω cookies.
 • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα:
 • Πληροφορίες που προσθέτεις οικειοθελώς σε φόρμες της ιστοσελίδας ή κοινοποιείς όταν επικοινωνείς μαζί μας.
 • Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα όλων των επισκεπτών αυτής της ιστοσελίδας για:
 • Να απαντάμε σε ερωτήσεις σας.
  Να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα, αλλά και να εκσυγχρονίζουμε την τεχνολογία μας.
  Να αναλύουμε πώς χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, μέσω εργαλείων όπως το Google Analytics και άλλα, που μας βοηθούν να ελέγχουμε την αποδοτικότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας και τη λειτουργικότητά της, να κατανοούμε μοτίβα επισκεψιμότητας και να ελέγχουμε αν υπάρχουν προβλήματα με την ιστοσελίδα.

Πώς διατηρούμε τα δεδομένα σου ασφαλή

Χρησιμοποιούμε συνήθη εργαλεία του κλάδου, όπως τείχη προστασίας και κρυπτογράφηση, για να προστατεύουμε τις προσωπικά ταυτοποιήσιμες πληροφορίες σου από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση, γνωστοποίηση, κατάχρηση ή καταστροφή. Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα, ώστε οι διασυνοριακές διαβιβάσεις δεδομένων να συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων.

Διατηρούμε τα προσωπικά σου δεδομένα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται βάσει των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν, εκτός αν ο νόμος απαιτεί κάτι διαφορετικό. Αν ζητήσεις να σταματήσουμε να σου στέλνουμε ενημερώσεις και άλλες επικοινωνίες ή να διαγράψουμε τα δεδομένα σου, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σου και θα διατηρήσουμε την ελάχιστη δυνατή ποσότητα δεδομένων που χρειαζόμαστε για να αποφύγουμε περιστατικά απάτης και να μην ξαναεπικοινωνήσουμε μαζί σου.

Όροι Χρήσης

Μπορείς να χρησιμοποιείς αυτή την ιστοσελίδα μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης. Συμφωνείς να μη χρησιμοποιήσεις αυτή την ιστοσελίδα:

 • Για να ψαρέψεις ή να συλλέξεις διευθύνσεις email ή άλλες προσωπικά ταυτοποιήσιμες πληροφορίες χρηστών αυτής της ιστοσελίδας με ηλεκτρονικά ή άλλα μέσα και για οποιονδήποτε σκοπό.
 • Για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό.
 • Να μη χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα με τρόπο που θα μπορούσε να την απενεργοποιήσει, να την υπερφορτώσει, να τη βλάψει ή να τη χειροτερέψει και να μην εμποδίσεις άλλο πρόσωπο από τη χρήση της, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητάς του να συμμετέχει σε πραγματικό χρόνο σε δραστηριότητες μέσω αυτής.
 • Να μην μπεις στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο ρομπότ, αράχνη ή άλλη αυτόματη συσκευή, μέθοδο ή μέσο, προκειμένου να αποκτήσεις πρόσβαση στην ιστοσελίδα για οποιονδήποτε σκοπό, όπως π.χ. για να παρακολουθήσεις ή να αντιγράψεις υλικό της.
 • Να μην ακολουθήσεις καμία χειροκίνητη διαδικασία για να παρακολουθήσεις ή να αντιγράψεις υλικό αυτής της ιστοσελίδας ή για οποιονδήποτε άλλον μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας συγκατάθεση.
 • Να μη χρησιμοποιήσεις καμία συσκευή, λογισμικό ή επαναλαμβανόμενη διαδικασία που ενδέχεται να εμποδίσει την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
 • Να μην τοποθετήσεις ιό, δούρειο ίππο, worm, logic bomb ή άλλο υλικό, κακόβουλο ή τεχνολογικώς επιβλαβές.
 • Να μη επιχειρήσεις να αποκτήσεις μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη ιστοσελίδα, να μην παρεμποδίσεις/βλάψεις/ανακόψεις κανένα τμήμα της, τον διακομιστή στον οποίο βρίσκεται αποθηκευμένη ή οποιονδήποτε άλλον διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων που συνδέεται με αυτήν.
 • Να μην κάνεις καμία επίθεση με άρνηση υπηρεσίας ή κατανεμημένη επίθεση με άρνηση υπηρεσίας σε αυτή την ιστοσελίδα.
 • Να μην επιχειρήσεις με κανέναν άλλον τρόπο να παρεμποδίσεις την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.