Τελευταία Νέα
App

Με το Unroll.Me θα ξεχάσετε την ταλαιπωρία των emails

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η εφαρμογή για κινητά unroll.me δεν είναι καινούργια αλλά δεν είναι και στα αζήτητα. Αλλά ας δούμε τι πραγματικά κάνει αυτή η εφαρμογή.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Σκεφτήκατε ποτέ πόσα λεπτά σας παίρνει η ανάγνωση των emails; Πόσα λεπτά τρώτε μπροστά στο κινητό για να διαγραφτήτε από συνδρομικά emails; Σκεφτήκατε πόσο ταλαιπωρήστε για μια απλή κατά τα άλλα unsubscribe διαδικασία όταν ξαφνικά αυτή η “απλή” διαδικασία σας φαίνεται σαν βουνό ή μάλλον σαν λαβύρινθος;

Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει η εφαρμογή unroll.me, δηλαδή να σας διευκολύνει από περιττά βήματα όσο αναφορά την διαγραφή από emails που δεν θέλετε να λαμβάνεται, την σωστή και γρήγορη αρχειοθέτηση και τέλος την ταχύτητα και την απλότητα που προσφέρει.

Αν έχετε δοκιμάσει το Tinder θα είδατε πόσο εύκολα απορρίπτεις ή αποδέχεσαι κάποιον/κάποια. Έτσι ακριβώς και το unroll.me, με μία κίνηση στο κινητό μπορείτε να διαγραφτήκε χωρίς να κάνετε δεύτερη κίνηση, ούτε να χρειαστείτε να επισκεφτείτε κάποια ιστοσελίδα αλλά και ούτε να ψάχνετε κάποιο ειδικό link για την απεγγραφή.

Η εφαρμογή unroll.me είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά με λογισμικό Android και iOS και υποστηρίζει προς το παρόν το Gmail, το Google Apps, το Yahoo! Mail, AOL και Outlook.com λογαριασμούς.

Βαθμολόγηση Εφαρμογής
4

Περίληψη

Σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια με τόσα email που πρέπει να μπουν σε κάποια σειρά κάποια στιγμή. 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr