Τελευταία Νέα
Apple

Η Apple ξεκινά πρόγραμμα επισκευής για την οθόνη του iPhone 11 με προβλήματα αφής

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο πρόγραμμα επισκευής για το iPhone 11. Σύμφωνα με την εταιρεία, ορισμένοι χρήστες του iPhone 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στα οποία η οθόνη σταματά να ανταποκρίνεται στην αφή.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Όπως αναφέρει η Apple, ένα μικρό ποσοστό των μοντέλων iPhone 11 που κατασκευάστηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Μαΐου 2020 επηρεάστηκαν από αυτό το πρόβλημα. Η εταιρεία λέει ότι το ζήτημα σχετίζεται με μια αποτυχία στην ενότητα οθόνης, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί, προκειμένου το κινητό να λειτουργεί σωστά και πάλι.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης είναι αποκλειστικά για το κανονικό μοντέλο iPhone 11 και δεν ισχύει για το iPhone 11 Pro ή το iPhone 11 Pro Max.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν στον ιστοχώρο υποστήριξης της Apple για να ανακαλύψουν εάν το iPhone 11 τους είναι επιλέξιμο για το πρόγραμμα αντικατάστασης χρησιμοποιώντας τον αύξοντα αριθμό του. Αν το iPhone σας πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Apple για να το πάτε σε ένα Apple Store ή σε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple. Η Apple θα αντικαταστήσει δωρεάν το επηρεαζόμενο iPhone 11.

Το πρόγραμμα επισκευής καλύπτει τα επηρεαζόμενα μοντέλα iPhone 11 για δύο χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας. Η Apple μπορεί να αρνηθεί δωρεάν τεχνική υποστήριξη για συσκευές με υλικές ζημιές.

iPhone 11 64GB στα 675€ από τα Public

Summary

 

 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr