Τελευταία Νέα
Edge

Επεκτάσεις στον Microsoft Edge από το Chrome Web Store

Pinterest LinkedIn Tumblr

Στον νέο περιηγητή της Microsoft Edge που είναι βασισμένος στον Chronium, οι επιλογές για εγκατάσταση επεκτάσεων ή αλλιώς extensions είναι δύο. Ή θα πρέπει να περιηγηθείτε στο επίσημο κατάστημα της Microsoft, δηλαδή από το Microsoft Store ή από το επίσημο κατάστημα της Google, δηλαδή από το Chrome Web Store.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Η πρώτη επιλογή είναι δεδομένη, η δεύτερη όχι. Για να μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε επεκτάσεις (δηλαδή μικρά προγράμματα που ενσωματώνονται στον περιηγητή) από το Chrome Web Store θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

Ανοίξτε τον Microsoft Edge και πληκτρολογήστε την κάτωθι διεύθυνση:

edge://extensions/

Πατώντας Enter θα μεταβείτε στις ρυθμίσεις των Επεκτάσεων. Στην αριστερή στήλη αναφέρεται η επιλογή “Λήψη επεκτάσεων από το Microsoft Store” όπου μπορείτε αν κάνετε κλικ επάνω του να μεταβείτε στο Microsoft Store για να δείτε τις διάφορες επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες. Επειδή όμως το Microsoft Store δεν είναι ακόμα επαρκής σε επιλογές και αριθμό επεκτάσεων θα πρέπει να επιλέξουμε την προσθήκη extensions από άλλο κατάστημα. Αν προσέξετε κάτω αριστερά υπάρχει η επιλογή :

Να επιτρέπονται οι επεκτάσεις από άλλα καταστήματα. Μάθετε περισσότερα

Κάνοντας κλικ στον διακόπτη είστε έτοιμοι και θα μπορείτε να εγκαταστήσετε extensions από το Chrome Web Store (https://chrome.google.com/webstore/category/extensions)

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr