Τελευταία Νέα
Windows

Εξερεύνηση αρχείων με το Files Preview

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ένας εναλλακτικός file explorer ή αλλιώς Εξερευνητής Αρχείων είναι ο νέος Files Preview, ο οποίος πέρασε την Beta φάση του και τώρα είναι διαθέσιμος στο Microsoft Store.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Αν βαρεθήκατε τον κλασικό file explorer των Windows τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τον Files Preview, τον δωρεάν file explorer όπου θα μπορείτε να τον κατεβάσετε από το Microsoft Store.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον κλασικό εξερευνητή καθώς διαθέτει όλες τις κλασικές λειτουργίες και το μόνο που αλλάζει η μορφή του όπως επίσης και το κυριότερο, η εμφάνισή του. Η εμφάνιση μοιάζει λίγο Linux έως πολύ, είναι μινιμαλιστική, είναι σχεδόν δίχρωμη, μπορείτε να επιλέξετε ανοιχρόχρωμο ή σκούρο θέμα, είναι στα ελληνικά, μπορείτε να διαλέξετε να ανοίγουν τα αρχεία με ένα μόνο κλικ, να ανοίξετε tabs όπως σε έναν περιηγητή, να φαίνονται οι τύπου των αρχείων, να εμφανίζονται ή να κρύβονται τα κρυφά αρχεία και φάκελοι και να εκτελέσετε την εντολή cmd ή powershell στο φάκελο που είστε.

Για να το εγκαταστήσετε μεταβείτε στο Microsoft Store που έχετε στον υπολογιστή σας και στην αναζήτηση πληκτρολογήστε “Files Preview”, κάντε αριστερό κλικ και ύστερα εγκατάσταση. Για να το βρείτε θα κλικάρετε στο σήμα των Windows κάτω αριστερά όπου είναι όλα τα προγράμματα.

Summary

 

 
 
 

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr