Τελευταία Νέα
tips

Karen’s Directory Printer

Pinterest LinkedIn Tumblr

Για να εκτυπώσετε το περιεχόμενο ενός φακέλου σκεφτήκατε ποτέ πως θα μπορούσατε να το πραγματοποιήσετε; Πως να εκτυπώνατε τα αρχεία που έχει ένας φάκελος στο χαρτί ή σε ένα αρχείο pdf;

Οι λύσεις στα Windows δεν είναι και πολλές. Η πρώτη θα ήταν να τραβήξετε μία snapshot του φακέλου, να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση σε ένα πρόγραμμα ζωγραφικής ή στο Word και μετά εκτύπωση. Η δεύτερη λύση είναι πιο ρεαλιστική και πιο εύκολη και λέγεται Karen’s Directory Printer.

> Bitdefender INTERNET SECURITY 2021 - Η καλύτερη ασφάλεια στο Διαδίκτυο για τα Windows και όχι μόνο

Με το Karen’s Directory Printer, αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα και το εγκαταστήσετε, θα είστε σε θέση να εκτυπώσετε οποιοδήποτε φάκελο των Windows με μόλις λίγα κλικ. Η διαφορά με το Karen’s Directory Printer είναι ότι οι επιλογές είναι πάρα πολλές και δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους.

Μπορείτε μέσω των επιλογών να εκτυπώσετε μόνο τα αρχεία του φακέλου ή τους υποφακέλους ή και τα δύο, δηλαδή και τα αρχεία και τους φακέλους που βρίσκονται μέσα σ’αυτόν. Η επόμενη επιλογή έχει να κάνει με την ταξινόμηση των αρχείων που βρίσκονται μέσα στον φάκελο που έχετε επιλέξει για εκτύπωση (Ascending – Descending). Εκτός από αυτές τις επιλογές υπάρχουν και οι επιλογές το πως θέλετε να φαίνονται τα αρχεία στην εκτύπωση (είτε στο χαρτί είτε σε pdf), δηλαδή τις πληροφορίες των αρχείων όπως το όνομα, την προέκταση του αρχείου, την ημερομηνία δημιουργίας, την ημερομηνία τελευταίας διαμόρφωσης και πολλά άλλα.

Τεχνολογικά νέα, ειδήσεις για pc, smartphones. Παράπονα, απορίες και κατάρες στο info@pcnews.gr